Menu

Over ons

   Het Genot in ’t Glas

Net zoals bij de wijndomeinen waar we mee samenwerken is Genot in ’t Glas een familiebedrijf, waarbij traditie en vernieuwing centraal staan. Vader en zoon hebben een bijzondere passie voor wijn en het hele proces van 'druif tot glas'.

Pol is gediplomeerd Sommelier-Conseil, afgestudeerd aan de Vlaamse Wijnacademie en de Wijnuniversiteit in Suze-la-Rousse (Frankrijk). Hij baatte gedurende 28 jaar een succesvol wijnrestaurant uit, waarbij hij zich vooral heeft toegelegd op het uitbouwen van een unieke wijnkelder die een speciale vermelding kreeg in de Michelingids en Gault Millau. Hij is expert in het geven van advies over de perfecte combinatie van gerecht en wijn.

Milo heeft een diploma Hotel Management van de VIVES hogeschool en een Certificate in Food & Beverage Management van de Cornell University (Ithaca NY, USA). Na jarenlange ervaring in diverse hotels en de Internationale Congres- & eventsindustrie vergezelt hij nu Genot in ’t Glas. Om zijn kennis inzake wijnen bij te schaven volgt hij de opleiding Sommelier-Conseil aan de Vlaamse Wijnacademie.

Pol : 0475 390 027

Milo : 0473 555 361

 

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken